Start


Mit kell tenned ahhoz, hogy könnyen és gyorsan csatlakozhass hozzánk!
A július 31-ig leadott új kártyaigénylések és számhordozások esetén elengedjük az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat!

Gyorsan és egyszerűen, intézd el otthonról 5 perc alatt!


Partnerünkként Te is bruttó 6.35 Ft-os percdíjért telefonálhatsz hűségidő nélkül. Most biztos az érdekel, hogy hogyan?

Erre két lehetőséged van: számhordozással hozod a jelenlegi számod, vagy új kártyát kérsz új hívószámmal, mindezt egyszeri bruttó 5000 Ft-os adminisztrációs díjért. A július 31-ig leadott új kártyaigénylések és számhordozások esetén elengedjük az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat! Így most egy fillért sem kell fizess, csak majd a telefonszámlád, azt is utólag.

Felhívjuk figyelmed, hogy meglévő feltöltős kártyádat nem kell átváltanod előfizetésesbe a hozzánk való behordozáshoz.

Számhordozásnál az alábbiak szerint járj el:
Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod. A számhordozás elindításához ezután jelentkezz be a fiókodba az általad megadott e-mail cím és jelszó kombinációval és az Adataim menüben töltsd ki az adataidat. Ezután a Kártya igénylés menüre kattintva a Számhordozás gomb megnyomása után add meg a hordozni kívánt hívószámot, az ahhoz kapcsolódó adatokat, és válaszd ki, hogy percdíjas vagy korlátlan díjcsomagban szeretnéd majd használni a kártyád. Mikor végeztél a kitöltéssel, klikkelj az Elküld gombra.

Ha mindent helyesen adtál meg, akkor max. 1-2 munkanapon belül hívunk, és megmondjuk, mikor postázzuk Neked az új kártyád, illetve hogy mikor fog átállni a kártyád a mi rendszerünkre. Az átállás általában 3-5 nap, ez idő alatt a hívószámod végig működni fog, csak az átállás napján este 21 és 24 óra között leszel maximum 15 percig elérhetetlen. Ha postáznunk kell Neked az új kártyádat (a kártya 3-as kitörésű: nano, micro, normál, tehát bármilyen készülékbe passzol), akkor az első számládon lesz egy bruttó 500 Ft-os postaköltség. Személyes irodai átvételnél nincs ilyen díj.

Figyelem!
Az áthordozni kívánt feltöltőkártyának vagy előfizetésnek a Te neveden kell lennie. A feltöltőkártyák adatait, illetve az előfizetéseket leellenőrizzük, és ha azokkal kapcsolatban bármilyen valótlan adatközlést vagy visszaélést tapasztalunk, fenntartjuk a jogot a számhordozás elutasítására.

Új hívószám igénylés:
Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod. Ezután jelentkezz be az oldalon az általad megadott e-mail és jelszó kombinációval, és az Adataim menüben töltsd ki az adataidat. Majd a Kártya igénylés menüre kattintva az Új kártya igénylés gomb megnyomása után válaszd ki a Neked megfelelő új hívószámodat, illetve hogy percdíjas vagy korlátlan díjcsomagban szeretnéd majd használni a kártyád. A kiválsztott új hívószámodat még aznap postázzuk részedre elsőbbségi ajánlottan, amely másnapra már meg is érkezik hozzád. Ha postáznunk kell Neked az új kártyádat, akkor az első számládon lesz egy bruttó 500 Ft-os postaköltség. Személyes irodai átvételnél nincs ilyen díj. Megkapott kártyád azonnal működni fog, amint berakod a telefonodba. (A kártya 3-as kitörésű: nano, micro, normál, tehát bármilyen készülékbe passzol.)

Meg egy kis infó, hogy teljesen képben legyél:
Mindent azonnal el tudsz intézni a weboldalunkon, ha rendelkezel bankkártyával vagy PayPal-lal. Utalás vagy banki befizetés esetén számolj hozzá 1-2 napot az ügyintézéshez.

5 perc alatt végezhetsz is az új SIM kártya rendeléseddel, és már másnap a kezedben lehet az új SIM kártyád. Amennyiben be akarod hordozni a számodat, hogy a meglévő számod használhasd továbbra is, hordozásodat online is el tudod indítani. Kérjük, vedd figyelembe,, hogy ebben az esetben a hozzánk történő behordozás minimum 72 órát vesz igénybe. Ha nem akarsz várni, ajánljuk figyelmedbe az azonnal rendelkezésedre álló új számainkat.

Amennyiben nem rendelkezel online fizetési lehetőséggel, és utalást vagy banki befizetést sem tudsz megoldani, úgy irodánkban azonnali ügyintézést biztosítunk. Új hívószámot azonnal adunk, számhordozásodat akár 3 munkanapon belül elintézzük, ha vidéki vagy 1 napon belül postázzuk új kártyádat.

A lényeg, hogy ne legyen hűséged egyik szolgáltatónál sem. BAR listát nem nézünk. Tartozhatsz fűnek, fának, bokornak, csak nekünk nem. :-)
Hűségidő nálunk nincs, de készüléket sem adunk!
A GYIK menüben minden további információt megtalálsz!

A továbbiakról...
A havi 3400 Ft alapdíjad a következőket tartalmazza: bármely belföldi hívásirányban indított hívást 200 perc erejéig, minden további belföldi hívást bruttó 6.35 Ft/perc-ért indíthatsz másodperc alapon számlázva, 500 MB Mobilnet szolgáltatást, valamint a rendszeren belül (ligamobil) korlátlan ingyenes hívást és sms küldést egymás közt. Vannak még más csomagjaink is, azokról itt olvashatsz. Igen, van korlátlan csomag is, amely bruttó 8100 Ft-ba kerül és tartalmaz 7 GB Mobilnetet!

A percdíjas tarifacsomagokba foglalt adatkeret 500 MB-tól 70 GB-ig, a korlátlan tarifacsomagba foglalt adatkeret 7 GB-tól 70 GB-ig rendelhető, és 100%-ban felhasználható belföldön és az EU-ban is.

Ügyfeleinknek országos 4G/LTE hálózatot biztosítunk, és ha az adatcsomagod elfogy, akkor is csak lassítjuk a sebességedet.

Díjcsomag hűség sincs nálunk, ami azt jelenti, hogy havonta egyszer ingyenesen válthatsz díjcsomagot kisebb vagy nagyobb irányba.

Parkolni, autópálya matricát, lottót, vagy egyéb mobil vásárlást végre tudok hajtani a kártyával?
Igen, ha előtte univerzális egyenleget töltesz a hívószámodra. Bármelyik lottózóban vagy feltöltő helyen megteheted, vagy töltsd fel univerzális egyenlegedet gyorsan és egyszerűen online, bankkártyával. A feltöltött összeg azonnal megjelenik egyenlegeden. Az egyenleg ellenőrzéshez kérjük ird be a *102# kódot, majd hívásindítás.

Amit tőlünk ne várj...
Mellébeszélést, rejtett költségeket és felesleges marketing körítést. Ha úgy gondolod, hogy nem ér meg ennyit, hogy jelentősen csökkentsd a telefonszámládat, akkor vagy már most 6.35 Ft-os percdíjért beszélsz, vagy más fizeti a számládat. :-)

Szerintünk minden kérdésedre megtalálod a választ a GYIK-ban, de ha mégsem, akkor írj e-mailt az info@ligamobil.hu címre, vagy kérj visszahívást SMS-ben: +36308806000

Amennyiben nem leszel partnerünk, nem kell tenned semmit, regisztrációd 5 nap után automatikusan inaktiválódik.

Reméljük hamarosan csapatunkban üdvözölhetünk!

Üdvözlettel:

ligamobil.hu